Wij hebben Beaura ontdekt in de winkel van Colora te Brugge. Reeds jaren kopen wij verf bij Colora en waren wij op zoek naar mooie raamdecoratie. De perfecte combinatie uiteraard voor ons om onze keuzes in verf onmiddellijk af te stemmen op onze gordijnen! Merci Beau'coup!

D. Batens, Brugge

Een fantastisch team als je op zoek bent naar de beste service en kennis als het over raamdecoratie gaat. Een interieurspecialist kwam bij ons langs en adviseerde ons in alles wat we wilden weten. We zijn zeer blij dat we gekozen hebben voor witte houten lamellen in plaats van witte rolgordijnen. Van harte dank!

Fam. Collier, Oostkamp

Zeer tevreden van de samenwerking met Beaura. In de showroom te Brugge kregen wij een degelijke uitleg en werden de systemen en keuzes voorgesteld. Een interieurspecialist begeleidde ons van A tot Z en er werd geen enkele moeite gespaard om op onze wensen in te gaan. Het resultaat is fantastisch!

M.en J. Rabaeys

Bij Colora Brugge werden wij professioneel ontvangen en persoonlijk begeleid bij de keuze van behangpapier en verf. Kosten noch moeite en tijd werden bespaard om ons degelijk kleuradvies te geven, passend bij onze persoonlijke smaak. Om het helemaal af te maken moest er ook nog raamdecoratie op maat gekozen worden, die niet alleen mooi oogt maar ook functioneel is. Onze voorkeur ging uit naar zwarte lamellen in bamboe gecombineerd met fluwelen gordijnen. Met dit warme resultaat zijn wij uiterst tevreden, alles is heel mooi op elkaar afgestemd. 't Is af! Bedankt Annemie, Kris en team!

K. De Meyer