26/06/2019

10 handige tips bij het kiezen van raamdecoratie

Tip 1: kies voor raamdecoratie op maat

Raambekleding op maat is mooier, past perfect en bespaart je veel moeite om alles in de juiste maat te vinden. Of je nu gaat voor klassieke stoffen gordijnen, rolgordijnen, lamellen of plisségordijnen, raamdecoratie op maat zorgt voor een afgewerkt topresultaat.

Tip 3: de ideale raambekleding voor een schuin dakraam

Gepaste gordijnen vinden voor een dakraam kan tricky zijn. Ga voor rolgordijnen, Duette Shades wanneer je je schuin dakraam wilt voorzien van passende raambekleding. Bij rolgordijnen heb je vaak de keuze tussen manuele of elektrische bediening.

Tip 5: neem enkele keurstalen mee naar huis

Stress en twijfel over welke kleur nu het best past bij je interieur en meubels? Elk interieur is anders, elke lichtinval is anders en elk raam is anders. Neem dus enkele kleurstalen mee naar huis en bekijk alle kleuren op je gemak. 

Tip 7: ga voor eenvoudige bediening

De bedieningsmogelijkheden bij de keuze van je raamdecoratie zijn eindeloos, Een comfortabele bediening van uw gordijnen en screens is een absolute must. Aan jou de keuze als je ze liever manueel bedient of met één druk op de knop automatisch opent en sluit.

Tip 9: sluit vooroordelen over lamellen uit

Wie zegt dat lamellen niet onderhoudsvriendelijk zijn? Het enige wat je nodig hebt is een propere vochtige doek. Ga voorzichtig over de lamellen en voilà, klaar is kees. Jaloezieën zijn bovendien de ideale lichtregelaars.

Spelen met licht, kleuren en materialen opent de weg naar een mooi interieur.

Bent u op zoek naar raambekleding op maat en decoratieadvies? Beaura by Colora is specialist in raamdecoratie en biedt antwoord op al uw vragen. Contacteer ons vrijblijvend, ook voor een bezoek van onze interieurspecialisten.