15/07/2019

Houten jaloezieën bieden tal van voordelen

Houten lamellen of jaloezieën geven een stijlvol en warm gevoel aan elk interieur.  Zowel in huis als in kantoorruimtes wordt geopteerd voor lamellen in meestal in houtkleur, wit of zwart. Houten lamellen worden op maat gemaakt en geplaatst, al dan niet geautomatiseerd indien gewenst. Met onderstaande voordelen ben jij helemaal overtuigd om te kiezen voor houten lamellen als raambekleding.

1. Een natuurlijke uitstraling

Natuurlijke elementen verwerken in een interieur geeft steeds opnieuw die warme en gezellige uitstraling. Met houten jaloezieën breng je de natuur binnenshuis.

2. Het budgetvriendelijk karakter van jaloezieën

Houten lamellen dienen niet enkel als raamdecoratie, maar hebben ook een isolerende functie. Het hout houdt tijdens hete zomerdagen de warmte buiten en vice versa tijdens koude wintermaanden. Een lagere energierekening verzekerd!

3. Lamellen zijn eenvoudig te onderhouden

Neen, je hoeft niet latje per latje te werk te gaan. Tip, doe de jaloezieën volledig dicht, ga erover met een vochtige doek, draai de lamellen in de andere richting en maak op dezelfde manier schoon. Simpel, snel en gemakkelijk!

4. Privacy bewaren en zonlicht filteren was nog nooit zo gemakkelijk

Het bepalen van de hoeveelheid inkijk en lichtinval kan je tot op de millimeter bijregelen met lamellen. Manueel te bedienen of automatisch, je privacy behouden en toch voldoende lichtinval regelen, het kan!

5. Houten jaloezieën passen in elke ruimte

We horen je denken: elke ruimte? Ja, ook in de badkamer past dit type van raambekleding. Er bestaan referenties fauxwood Jaloezieën die namelijk vochtresistent zijn. Wanneer je van plan bent om houten lamellen in de badkamer te plaatsen, vraag je best nog eens na of ze vochtbestendig zijn.

6. Raamdecoratie op maat gemaakt

Spierwitte, ecru, beige, zwarte of houtkleurige jaloezieën ? Lamellen waarbij je de houtnerf nog ziet door de gekozen kleur? Het kan allemaal. Vraag je stalenkaart en kleurenkaart, de mogelijkheden zijn talrijk.

Lamellen bestaan in verschillende materialen en afwerkingen.

Naast hout zijn ze verkrijgbaar in stof, pvc en aluminium,  vertikaal of horizontaal. Beaura begeleidt je graag naar de juiste raamdecoratie op maat.