Gordijnen

Creëren van sfeer.

Om een warme toets toe te voegen aan een interieur kiezen mensen terecht voor gordijnen. Spelen met kleuren, materialen en motieven kunnen op een prachtige manier zorgen voor de juiste sfeer in uw interieur. Het gebruik van strakke stoffen, lichte golven of rijkelijke gedrapeerde stoffen maken uw interieur compleet af en creëren het gewenste gevoel.

Welke stijl of trend kiest u?

Kiest u zelf de stijl of volgt u liever de trends? Ons maakt het niet uit, wij kunnen u alvast inspireren en adviseren. Rijkelijke materialen zijn momenteel weer volop te zien zijn in de nieuwste interieurtrends! Stoffen zoals velours zijn in opmars en doen het goed in zowel klassieke en moderne interieurs. Botanische prints zijn weer helemaal actueel, stoffen met een ‘used’ look maken een interieur dan weer hip & cool!

Wij bieden een gevarieerde collectie kwaliteitsstoffen voor gordijnen of overgordijnen. Ons team helpt u met plezier in uw zoektocht naar de juiste stoffen, passende kleuren en houdt rekening met de lichtinval.

Transparante stoffen zorgen voor gefilterd licht. Dikkere stoffen of stoffen die gevoerd zijn met gewone of verduisterende voering zorgen voor weinig of geen inkijk en dus voor meer privacy. Heeft u liever extra bescherming tegen warmte en koude, dan bieden wij uiteraard ook thermische oplossingen!

Praktische wensen?

Het openen en sluiten van stoffen gordijnen kan manueel gebeuren maar kan ook gemotoriseerd worden. Met een eenvoudige knop op de afstandsbediening of met uw smartphone zijn gordijnen perfect te bedienen. Wij plaatsen voor u een praktische oplossing, dit met vloeiende lijnen en regelmatige rimpelingen. Een ideale keuze als het een tikkeltje comfortabeler mag zijn!

Kleurrijk verfadvies van onze Colora coach?

Met kleurrijke tips en duurzame kwaliteitsverf, maar vooral met professioneel advies kan u, naast de keuze van uw raambekleding, rekenen op onze Colora coaches. Heeft u een vraag over materialen of een specifieke ondergrond? Wenst u advies rond het kleurenpalet? Het team van Colora Brugge helpt u keuzes te maken of uw keuzes te verfijnen in onze showroom of bij u thuis.

Maak een afspraak met een Colora coach

Geknipt voor uw interieur!

Reeds jaren leveren wij aan onze klanten de beste service van begin tot einde. Onze interieurspecialisten zijn vakmensen die perfect aanvoelen wat uw wensen zijn. Wij waken over kwaliteit, degelijke systemen en zorgen voor een perfecte afwerking en plaatsing van alle raamdecoratie.