Professionelen

Beaura richt zich niet enkel op particulieren, maar is tevens een belangrijke speler op de professionele markt. Wij werken samen met vakmensen zoals schilders en schrijnwerkers, maar ook interieurarchitecten vinden bij ons de weg naar raamdecoratie voor de inrichting van woningen en kantoren.

Schilders

Colora specialiseert zich reeds jaren in kwaliteitsverf en alle mogelijke toebehoren voor schilders en professionele decorateurs. Wij bieden in onze vestigingen te Brugge een breed assortiment duurzame en gebruiksvriendelijke verven van het topmerk Boss Paints en staan elke schilder bij met het juiste kleuradvies en de nodige know-how op technisch vlak. Een mooi interieur begint bij het kiezen van de juiste kleuren en dus ook de juiste raamdecoratie.

Schrijnwerkers

Als schrijnwerker heeft u een zeer gevarieerde en creatieve job. U houdt, net zoals Beaura, van interieur & inrichting in combinatie met de mooiste kleurencombinaties. Beaura werkt graag in team aan projecten en is steeds bereid om samen te werken met partners als het gaat over verf en raamdecoratie. Het team van Beaura luistert graag naar uw behoeftes en wil een toegevoegde waarde betekenen voor elke schrijnwerker.

Interieurarchitecten

Een interieurarchitect is specialist en als interieurvormgever op de hoogte van alle trends op het vlak van inrichting van van woningen of bedrijfspanden. Beaura is kenner op vlak van raamdecoratie en onze jarenlange ervaring maakt van ons een vertrouwenspartner op verschillende vlakken. We werken graag samen met interieurarchitecten en kunnen zeker een meerwaarde betekenen als professionele partner op vlak van raamdecoratie.

Op zoek naar een interieurpartner zoals Beaura & Colora? Wij werken dagelijks nauw samen met verschillende ondernemers en zijn ervan overtuiggd dat u met vaste samenwerkingspartners uw klanten meer heeft te bieden bovenop uw eigen expertise.

Interesse?

We leren u graag kennen en bespreken met u de mogelijkheden! Spring zeker eens binnen in onze showroom te Brugge.