Lamellen

Lamellen, ook jaloezieën genaamd, zijn horizontale of vertikale stroken bestaande uit verschillende materialen die aan een rail worden gemonteerd. Brede of smalle stroken, lichte of donkere kleuren... Beaura heeft een ruime collectie waaruit u kan kiezen en maakt alles op maat.

De juiste lichtinval bepalen.

Lamellen zijn de ideale raamdecoratie wanneer u zelf de hoeveelheid licht wenst te bepalen. Speel met de lichtinval door het kantelen van de lamellen en geniet van privacy wanneer u het graag heeft. Veel of weinig licht overdag, donker ’s nachts, u bepaalt zelf de hoeveelheid licht en inkijk. Met een eenvoudige bediening heeft u alles in de hand.

Kleurrijk verfadvies van onze Colora coach?

Met kleurrijke tips en duurzame kwaliteitsverf, maar vooral met professioneel advies kan u, naast de keuze van uw raambekleding, rekenen op onze Colora coaches. Heeft u een vraag over materialen of een specifieke ondergrond? Wenst u advies rond het kleurenpalet? Het team van Colora Brugge helpt u keuzes te maken of uw keuzes te verfijnen in onze showroom of bij u thuis.

Maak een afspraak met een Colora coach

Geknipt voor uw interieur!

Reeds jaren leveren wij aan onze klanten de beste service van begin tot einde. Onze interieurspecialisten zijn vakmensen die perfect aanvoelen wat uw wensen zijn. Wij waken over kwaliteit, degelijke systemen en zorgen voor een perfecte afwerking en plaatsing van alle raamdecoratie.