Rolgordijnen

Passend bij elke woonstijl.

Rolgordijnen of screens passen in elke interieur en zijn geschikt voor elk raam. Gaat het om een klein kantelraam of een grote partij ramen, Beaura biedt voor elk raam het juiste rolgordijn. Alles wordt op maat gemaakt in de gewenste kleuren en materialen, manueel of elektrisch te bedienen.

Eindeloze mogelijkheden.

Door de compacte vormgeving en verschillende opties zijn rolgordijnen of screens een zeer functionele en geschikte oplossing voor verduistering of zonwering, passend bij verschillende interieurstijlen. We bieden tal van modellen aan met verschillende functionaliteiten en houden hierbij rekening met uw budget.

Hoogwaardige materialen.

Beaura kiest voor kwaliteit en degelijkheid. Wij werken enkel met hoogwaardige materialen die elk hun eigen functionele en decoratieve eigenschappen bevatten. Welk materiaal u ook kiest, elk effect zal anders zijn: antistatische, akoestische en vuilwerende materialen, vochtbestendige materialen en zoveel meer. Het team van Beaura begeleidt u tot in de puntjes.

Eenvoudige bediening.

Een comfortabele bediening van uw gordijnen en screens is zonder twijfel een must. Geeft u de voorkeur aan een manuele bediening of wilt u met één druk op de knop uw gordijnen openen of sluiten? Wij zorgen voor uw bedieningsgemak, ook als u beschikt over een domotica systeem kan de bediening perfect worden ingesteld!

Kleurrijk verfadvies van onze Colora coach?

Met kleurrijke tips en duurzame kwaliteitsverf, maar vooral met professioneel advies kan u, naast de keuze van uw raambekleding, rekenen op onze Colora coaches. Heeft u een vraag over materialen of een specifieke ondergrond? Wenst u advies rond het kleurenpalet? Het team van Colora Brugge helpt u keuzes te maken of uw keuzes te verfijnen in onze showroom of bij u thuis.

Maak een afspraak met een Colora coach

Geknipt voor uw interieur!

Reeds jaren leveren wij aan onze klanten de beste service van begin tot einde. Onze interieurspecialisten zijn vakmensen die perfect aanvoelen wat uw wensen zijn. Wij waken over kwaliteit, degelijke systemen en zorgen voor een perfecte afwerking en plaatsing van alle raamdecoratie.