22/07/2019

De voordelen van verduisterende raamdecoratie

Kan je moeilijk inslapen door lichtinval of word je wakker van zodra het eerste daglicht door de kieren binnenkomt? Dan is verduisterende raamdecoratie de ideale oplossing. Verduistering voor je slaapkamer vind je in heel wat types en kleuren, maar naast hun decoratief kantje hebben ze ook een belangrijk functioneel karakter. 

"Verduisterende raamdecoratie kan mooi èn functioneel zijn. Daarnaast biedt verduisterende raambekleding nog zoveel andere voordelen waar je misschien wel niet aan denkt!"

Aangenaam in de zomer

Verduisterende gordijnen zijn tevens koelteregelaars, vooral als er aan de binnenkant een thermocoating of extra laag is voorzien om extra te isoleren. Doordat zonlicht te weren, warmt de ruimte minder snel op. De ideale oplossing tijdens warme zomermaanden.

Een zonwerend effect

Wij Belgen zien de zon graag komen! Ze geeft ons vitamine D, geeft ons een goed gevoel en zorgt voor een mooi getinte huid. Maar toch, af en toe willen we de zon ook eens even weg als ze stoort, bijvoorbeeld wanneer zonnestralen reflecteren op je computerscherm of televisiescherm. Verduisterende raamdecoratie komt in zo’n situaties wel goed van pas.

Nood aan advies rond de verduistering van uw slaapkamer?

Contacteer ons vrijblijvend of kom langs in onze showroom te Brugge om de mogelijkheden te bekijken. Onze interieurspecialisten adviseren en begeleiden u graag.