12/08/2019

Screens in kantoorruimtes, compacte en discrete zonwering

Niets is zo vervelend als te veel binnenvallend zonlicht of extreme temperaturen op kantoor. De focus verdwijnt tijdens een belangrijke vergadering of je kan je computerscherm niet meer lezen? Toch willen we het natuurlijk licht niet volledig buitensluiten, want een streepje zonlicht fleurt de volledige ruimte op. Met deze zonwering regel je zelf de hoeveelheid lichtinval en stimuleer je een productieve werkomgeving.

Regel binnenvallend licht met screens

Door je rolgordijnen op te halen, te laten zakken of zelfs deels op te halen en deels te laten zakken, filter je eenvoudig de lichtinval zoals je zelf wenst. Deze aanpasbare raamdecoratie zorgt voor een eenvoudig zonwerend effect in een handomdraai.

“Voor een kantoorruimte die koeler en aangenamer aanvoelt kan je kiezen voor zowel binnen- als buitenscreens.”

Zoek je een manier om jouw kantoorruimtes aangenaam te houden tijdens hete zomerdagen? Met behulp van zonwerende screens houd jij jouw bedrijf een pak minder warm en maak je het voor je werknemers comfortabel om te werken. Buitenscreens of binnenscreens zijn een mogelijkheid, kiezen voor een combinatie van beide zorgt voor extra zonwerende opties. Rolgordijnen zijn dus een ideale en prijsvriendelijke oplossing voor elke kantoorruimte. 

Op zoek naar zonwering voor een kantoorruimte?

Contacteer ons vrijblijvend. Onze interieuradviseurs komen langs om alles tot in de puntjes op te meten en begeleiden je naar een aangenaam resultaat.