12/08/2019

Inkijk van buitenaf? Deze raambekleding zorgt voor meer privacy.

Hou jij er ook zo van dat het licht van ’s morgens vroeg tot s’avonds laat je huis binnenvalt? Maar stoor je je aan mensen die schaamteloos de woonkamer of keuken binnenkijken? Dat probleem is snel opgelost met de juiste raamdecoratie.

Lichte stoffen gordijnen bij grote glaspartijen

Hoe vermijd je inkijk met mooie, hoge ramen zonder dat je lichtinval verliest? Stoffen gordijnen creëren een gezellige sfeer in het interieur. Kies lichte stoffen, die zorgen voor meer licht en weinig tot geen inkijk.

Gebruiksvriendelijke & transparante screens

Deze anti-inkijk raamdecoratie wint de laatste jaren steeds meer populariteit. Rolgordijnen of screens passen in elk interieur en zijn geschikt voor elk raam. Door te opteren voor een lichte stof of materiaal blijft je kamer goed verlicht en heb je geen privacy. Daarnaast is het ook mogelijk om rolgordijnen of screens perfect naast elkaar te hangen. Manueel te bedienen of automatisch? Aan jou de keuze!

“Door te spelen met de lengtes van je anti-inkijk raamdecoratie krijg je een leuk effect. Ideaal om de lichtinval en inkijk zelf te regelen.”

Kiezen voor een klassieker vouwgordijn

Een vouwgordijn is een variant van de rolgordijn. De werking is grotendeels hetzelfde, maar in plaats van het gordijn op te rollen, vouw je de gordijnpanelen op. Door de gordijnpanelen open te klappen, vouw je dus eigenlijk steeds een strook open. Kies voor een semi-transparante stof, dat maakt het moeilijker om binnen te kijken en toch krijg jij nog voldoende licht in je woning. 

Trendy plisségordijnen of plissé shades

Een trend die de laatste tijd doorbreekt zijn de top-down bottom-up shades. Het licht regelen, warmte regelen, energiebesparend èn de inkijk regelen door ze te laten zakken op zoveel verschillende manieren. Van boven naar onder, hoger of lager, de privacy, het comfort en 100% controle heb jij!

Inkijk vermijden met de juiste raamdecoratie?

Ben je er toch nog niet helemaal aan uit welke raambekleding je het best kiest? Kom dan zeker eens langs in onze showroom te Brugge om de mogelijkheden te bekijken of maak een afspraak. Onze interieurspecialisten adviseren en begeleiden u graag verder.