25/11/2019

Dit zijn de interieurtrends van najaar 2019

Met de winter voor de deur wordt gezocht naar allerlei cozy oplossingen voor jouw trendy interieur. Van elegante materialen en natuurlijke elementen tot stoere accenten, wij sommen de leukste woontrends van 2019/2020 op.

Out-of-the-box muurbekleding

Bekleed een muur geheel of gedeeltelijk met een opvallend behang. Denk out-of-the box en uit je comfortzone. Kleuren, patronen of bloemen, jouw muur wordt de blikvanger van je interieur. Houd wel rekening met het ruimtelijk effect van je accentwand. Lichte kleuren doen je interieur groter lijken, donkere kleuren zorgen voor een intiemer effect. Ook welke wand je behangt speelt een rol. Behang je de zijdelingse wand dan wordt de ruimte langer, accentueer je het plafond dan verklein je de ruimte en wordt de achtergrond behangen, zal je de ruimte naar je toe trekken.

Planten voor een gezond binnenklimaat

Urban Jungle is een aanhoudende trend. Geen plaats voor een grote plant? Verzamel al je groene vrienden en speel met verschillende niveaus, om het gewenste effect te creëren. Ze zorgen namelijk voor sfeer en een gezond woonklimaat.

Velvet, velours & fluweel

Van stoel, zetel of poef tot gordijnen, de velvet-trend is nog niet van plan om de interieurwereld achter zich te laten. Deze luxueuze trend levert een zachte, romantische uitstraling aan je interieur. Goed om te weten, velours gordijnen zijn verduisterend, warmte werend en stevig.