Over ons

De weg naar een mooi interieur begint bij het koppelen van creatieve ideeën met deskundig advies. Het team van Colora Brugge brengt elk interieur op smaak met de juiste verf en de juiste kleuren, en combineert dit met een schitterende collectie raambekleding van Beaura.

Het beste van twee werelden!

Bij Beaura van Colora willen wij onze klanten steeds de beste service en kwaliteit leveren. Beaura is een all-in-one concept waarbij interieuradviseurs u de weg wijzen in de wereld van raambekleding en waarbij onze Colora coaches u naast kleurrijke tips en duurzame kwaliteitsverf, vooral professioneel verfadvies bieden. Samen zorgen we voor de juiste kleuren en perfecte raamdecoratie in elke woning.

Kies voor kwaliteitsverf van Colora.

Onze Colora coaches staan u bij met kleurrijke tips en kwaliteitsverf van BOSS Paints, maar vooral met professioneel advies. We luisteren naar elke wens, stellen de juiste vragen en bekijken uw interieur met andere ogen. We begeleiden u van bij de voorbereiding tot een perfecte afwerking. Bij Colora Brugge Sint-Kruis en Brugge Sint-Andries vindt u alles om uw schilderwerken tot een goed einde te brengen. We bieden de beste verf en het beste materiaal voor een perfect eindresultaat!

Laat u inspireren door Beaura.

Elk interieur is anders. Elke lichtinval is anders. Elk raam is anders. Bent u op zoek naar transparante, lichtdoorlatende of verduisternde raambekleding? We houden rekening met de stijl en materialen in uw interieur, de inkijk en selecteren samen met u de gepaste raamdecoratie. Nieuwsgierig wat wij u kunnen bieden op vlak van raambekleding? Kom gerust langs in onze showroom te Brugge St.-Kruis en laat u inspireren. Wij tonen er u met veel plezier de volledige collectie van Beaura!

Met veel zorg gepland en opgevolgd.

Het team van Beaura stelt alles in het werk om perfect aan uw verwachtingen te voldoen. Na het bepalen van finale keuzes, bieden wij u een offerte op maat. Zodra de offerte is goedgekeurd, verwerken wij uw bestelling met veel zorg en werken een plan uit op maat.

Onze interieuradviseurs helpen u met plezier!

Door onze passie en kennis, door het opvolgen van trends en nieuwigheden kunnen onze interieuradviseurs u tot in de puntjes bijstaan. Net omdat een interieur zo persoonlijk en specifiek is, komen we met plezier bij u langs voor een verkennend gesprek en verlenen u het nodige advies. Voor een bezoek bij u thuis vragen we €120, en betalen u dit bedrag met plezier terug indien u voor Beaura kiest.

Wenst u kennis te maken met Beaura?

Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak. We luisteren aandachtig naar u én vertalen uw wensen naar een tastbaar plan!