Strak en stijlvol interieur

Christophe is een professionele schilder met wie wij reeds lang samenwerken. Hij kwam voor de renovatie van een nieuwbouw woning langs voor de nodige verf en producten, maar ook voor de aankleding van de ramen kwam hij bij ons terecht.

Annemie van Beaura is interieurexpert en ging met veel plezier langs bij de klant om alle ruimtes van dichtbij te bekijken. De sfeer opsnuiven, de juiste lichtinval bepalen en de systemen van de ramen, de kleuren en stijl van interieur bekijken is belangrijk om van start te kunnen gaan.

Luisteren naar de klant is van groot belang. Samen gaan we op zoek gegaan naar de meest geschikte oplossingen op vlak van raamdecoratie in functie van de wensen en het soort ramen die er zijn. We bekijken systemen, opties en maken de juiste keuzes.

"Zeer tevreden van de samenwerking met Beaura. In de showroom te Brugge kreeg ik een degelijke uitleg en werden de systemen en keuzes voorgesteld. Een interieurspecialist begeleidde ons van A tot Z. Het resultaat is fantastisch!"

Lichtinval is in uw woning erg belangrijk, ook in de inkomhal. De inkomhal of de gang is een ruimte in huis die centraal gelegen is, maar ook zorgt voor een eerste indruk bij uw gasten! Beaura zorgde voor de meest optimale keuze voor een zo weinig mogelijke inkijk en de beste lichtinval van 's morgens tot 's avonds.

Geknipt voor uw interieur!

Reeds jaren leveren wij aan onze klanten de beste service van begin tot einde. Onze interieurspecialisten zijn vakmensen die perfect aanvoelen wat uw wensen zijn. Wij waken over kwaliteit, degelijke systemen en zorgen voor een perfecte afwerking en plaatsing van alle raamdecoratie.