Trendy inrichting in stijl

Deze realisatie is een mooi verhaal dat Beaura creëerde in een woning aan de rand van Brugge. Verschillende ruimtes in de woning werden aangepakt en elk raam kreeg de nodige raamdecoratie.

Olivier en Hannelore kwamen bij Beaura terecht via één van de ouders, die reeds geruime tijd klant zijn bij Colora Brugge. Aangezien het jonge koppel bezig was met de inrichting van hun woning in Brugge, hadden zij in hun zoektocht naar raamdecoratie nog een partner nodig. De moeite waard dus om een bezoekje te brengen bij Beaura!

Prachtige verlichting, passende meubels, parket in combinatie met tapijt en uiteraard de perfecte raamdecoratie moesten het perfecte plaatje vormen. De inrichting van de woonkamer, maar ook de decoratie van de inkomhal en het bureel werden tot in de puntjes bekeken. Voor deze ruimte werd dan ook geopteerd voor dezelfde zwarte houten jaloezieën als de woonkamer. Het werd een realisatie waar we zeer trots op zijn!

Geknipt voor uw interieur!

Reeds jaren leveren wij aan onze klanten de beste service van begin tot einde. Onze interieurspecialisten zijn vakmensen die perfect aanvoelen wat uw wensen zijn. Wij waken over kwaliteit, degelijke systemen en zorgen voor een perfecte afwerking en plaatsing van alle raamdecoratie.