Interieur met rijkelijke uitstraling

Robin en Greet kwamen langs bij Beaura om samen met een kleurenconsulent op zoek te gaan naar een interieur waarin verschillende culturen, vintage meubels en rijkelijke interieurmaterialen konden samengebracht worden in een mooi interieur.

Robin en Greet vormen samen met hun drie kinderen een nieuw samengesteld gezin in Sint-Andries. De zoon van Robin heeft het nest al verlaten, de twee zonen van Greet wonen nog thuis. Het koppel houdt van reizen en van cultuur, maar ook al zijn ze vaak de deur uit, ze houden wél van een mooi en gezellig interieur.

Ze kozen ervoor om samen met een kleurenconsulent van Colora Brugge op zoek te gaan naar een manier om de voorwerpen die ze door de jaren heen meebrachten van op hun reizen en de vintage meubelen die ze kochten, samen te brengen in een harmonieus interieur.

Alle inspanningen werden beloond en resulteerde tot een uniek resultaat! Wenst u ook een prachtig interieur geschilderd en behangen met bijpassende raamdecoratie? Het team van Beaura houdt van uitdagingen! Spring zeker eens binnen in onze showroom of maak een afspraak. 

"Zeer tevreden van de samenwerking met Beaura. In de showroom te Brugge kreeg ik een degelijke uitleg en werden de systemen en keuzes voorgesteld. Een interieurspecialist begeleidde ons van A tot Z. Het resultaat is fantastisch!"

Geknipt voor uw interieur!

Reeds jaren leveren wij aan onze klanten de beste service van begin tot einde. Onze interieurspecialisten zijn vakmensen die perfect aanvoelen wat uw wensen zijn. Wij waken over kwaliteit, degelijke systemen en zorgen voor een perfecte afwerking en plaatsing van alle raamdecoratie.