Een historisch pand met karakter

Hotel Duc de Bourgogne te Brugge wilde een restyling van de kamers en was op zoek naar een interieurspecialist die hen bij deze opdracht kon begeleiden en adviseren. Beaura stond de eigenaars bij met raad en daad!

In het hart van Brugge ligt het hotel Duc de Bourgogne waar de eerste gasten al werden ontvangen in 1648! In dit historisch pand met prachtig zicht op de Brugse Reitjes kregen de kamers een complete restyling.

De eigenaars van het hotel kozen voor de interieurexperten van Beaura & Colora voor alle advies en aankopen van verf, behang en bijpassende gordijnen. Een project dat we met veel plezier hebben begeleid van A tot Z!

Veloursstof is overigens opnieuw hot en trendy, valt elegant en komt uitstekend tot zijn recht in diverse interieurs, van klassiek tot modern. De stof is verkrijgbaar in tientallen kleuren. Voor elk wat wils dus!

Geknipt voor uw interieur!

Reeds jaren leveren wij aan onze klanten de beste service van begin tot einde. Onze interieurspecialisten zijn vakmensen die perfect aanvoelen wat uw wensen zijn. Wij waken over kwaliteit, degelijke systemen en zorgen voor een perfecte afwerking en plaatsing van alle raamdecoratie.