Een hedendaagse pastorijwoning

Nele zocht voor de inrichting voor haar pastorijwoning aangepaste raamdecoratie voor verschillende ruimtes. Beaura van Colora mocht Nele begeleiden en adviseren.

Nele kocht een halfopen pastorijwoning met een modern ogend interieur en veel ramen waardoor het licht overvloedig binnenvalt, wat zorgt voor een open gevoel, één met de natuur. Toch zijn er ook momenten waarop zij de zonnestralen liever buitenhoudt.

Nele kwam raad vragen bij Beaura, aangezien haar vader al jarenlang een tevreden klant van Colora is. Bij haar eerste bezoek aan de winkel bekeken we samen alle mogelijkheden en  kwamen al snel uit bij houten jaloezieën voor de leefruimte. Die zorgen voor een hedendaagse, strakke uitstraling door hun vormgeving maar brengen tegelijk een warm gevoel in huis door het gebruikte materiaal; hout.

"Zeer tevreden van de samenwerking met Beaura. In de showroom te Brugge kreeg ik een degelijke uitleg en werden de systemen en keuzes voorgesteld. Een interieurspecialist begeleidde ons van A tot Z. Het resultaat is fantastisch!"

Het raam in de badkamer kreeg een uniek Trufit Duette-systeem dat kan bevestigd worden zónder boren in de aluminium raamprofielen. Na montage door onze professionele installateur was dit huis klaar voor een duurzaam leven vol zonlicht, of af en toe eens zonder... want dat kiest Nele voortaan gewoon zelf.

Geknipt voor uw interieur!

Reeds jaren leveren wij aan onze klanten de beste service van begin tot einde. Onze interieurspecialisten zijn vakmensen die perfect aanvoelen wat uw wensen zijn. Wij waken over kwaliteit, degelijke systemen en zorgen voor een perfecte afwerking en plaatsing van alle raamdecoratie.