Luxueuze raambekleding in een strakke, moderne nieuwbouwwoning

In een rustige woonwijk te Sint-Kruis Brugge mocht het team van Beaura deze luxueuze moderne woning voorzien van de ideale raamdecoratie. Een uitdaging die wij uiteraard maar al te graag aangingen.

In deze leefruimte, met zeer veel lichtinval en een zicht op de tuin, was vooral de keuze van de gordijnstof voor onze klant van cruciaal belang. De gordijnen moesten namelijk voldoende privacy bieden, maar toch niet te ‘omvangrijk’ zijn om het rustgevend zicht op de tuin te blijven garanderen. We vonden al deze eigenschappen terug in de ‘Country Blues’ stof van Chivasso, een beige fijngeweven stof met hoge aaibaarheidsfactor die het interieur een warme uitstraling geeft.

De juiste balans tussen licht en privacy was prioriteit voor de klant. Samen selecteerden we voor elke ruimte de perfecte match voor alle raamdecoratie doorheen de woning.

Voor zowel de verf als het behang konden we rekenen op de expertise van de kleurspecialisten bij Colora. Het basiswit, de kleur wonderful white, komt uit de Boss-collectie, en zorgt inderdaad voor een echte 'wonderful' sfeer.

Om de haard volledig tot zijn recht te laten komen hebben we er voor gekozen de onderste helft van de muur in 'almost black' te schilderen, waardoor de haard één geheel vormt met de muur. Voor de bovenste helft kozen we tenslotte het zachte 'powder pink'. Door dit kleurgebruik speelden we met de aanwezige dieptes en creëerden we een heel gezellige, luxueuze sfeer. 

Wist je trouwens dat zwarte screens betere doorkijk bieden dan witte screens? Dit omdat de kleur wit het licht reflecteert en er zo voor zorgt dat je er minder goed kan doorkijken.

Tot slot werd in de inkomhal het strakke, moderne zwart-wit contrast uitgespeeld. De zwarte houten lamellen van het merk Diaz sluiten naadloos aan bij het zwarte schrijnwerk van het raam en de deur, dewelke dan weer mooi contrasteren met de strakke witte muren. Een uitstekende keuze van raambekleding in een inkomhal als het op privacy en lichtinval aankomt.

Tevreden over de combinatie van gebruikte kleuren en materialen, maar vooral trots op het eindresultaat, kunnen wij terugblikken op een zeer leuk en uitdagend project. Wij willen de familie DV dan ook bedanken voor de aangename samenwerking en veel geluk wensen in hun mooie interieur!

Geknipt voor uw interieur!

Reeds jaren leveren wij aan onze klanten de beste service van begin tot einde. Onze interieurspecialisten zijn vakmensen die perfect aanvoelen wat uw wensen zijn. Wij waken over kwaliteit, degelijke systemen en zorgen voor een perfecte afwerking en plaatsing van alle raamdecoratie.