Cosy thuisgevoel in Brugs rijhuis

Deze realisatie van Beaura brengt ons opnieuw naar het hartje van Brugge. Bij Maurits & Lieve gingen onze interieuradviseurs op zoek naar passende raambekleding die de balans behoudt tussen voldoende lichtinval en de nodige privacy in combinatie met een warm thuisgevoel.

In de leefruimte van deze stadswoning komt een flinke portie licht binnen, wat zorgt voor een aangenaam gevoel. Dat gevoel wilden we met de juiste raambekleding dus zeker behouden. Om deze reden werd gekozen voor witte overgordijnen gemaakt uit een elegante, transparante inbetween stof. Met dit type gordijn garandeer je voldoende privacy zonder al het zonlicht te weren uit de ruimte. Een ideale keuze voor deze plaats dus.

Wanneer de avond valt, kruipen we natuurlijk graag iets dichter bij elkaar. Dat cozy gevoel wilden we versterken door te kiezen voor een iets zwaarder overgordijn van het merk Camengo, een stof geselecteerd uit de prachtige collectie Biarritz. Niet enkel verduistert het de ruimte voldoende, het bezit een uitstekende isolatiecapaciteit en houdt de warmte buiten in de zomer of juist binnen in de winter.

"De woning werd voorzien van passende raambekleding die de balans behoudt tussen voldoende lichtinval en de nodige privacy in combinatie met een warm thuisgevoel."

Aan de straatkant van de woning opteerden we voor houten lamellen, ook wel jaloezieën genoemd, van het Belgische merk Diaz. Om ze van een zeer natuurlijke uitstraling te voorzien, werden ze afgewerkt met een mat transparant vernis. Deze behandeling garandeert de duurzaamheid van de lamellen en zorgt er bovendien voor dat ze goed onderhoudbaar zijn. 

Overigens passen de houten lamellen perfect in het interieur van de ruimte en zorgden we zo voor een mooi evenwicht in het kleurenpalet.

“Door het aanbrengen van transparant vernis garandeer je de duurzaamheid van lamellen.”

Voor beide ruimtes opteerden we voor witte inbetween gordijnen gecombineerd met rode, verduisterende overgordijnen. Deze kleur is de rode draad en een herkenbare terugkerende factor in het hele interieur.

We zijn verheugd dat Maurits & Lieve ons de kans gaven om met de gepaste raamdecoratie deze warmte te creëren in hun leuke stadswoning in Brugge.

Geknipt voor uw interieur!

Reeds jaren leveren wij aan onze klanten de beste service van begin tot einde. Onze interieurspecialisten zijn vakmensen die perfect aanvoelen wat uw wensen zijn. Wij waken over kwaliteit, degelijke systemen en zorgen voor een perfecte afwerking en plaatsing van alle raamdecoratie.