Interieur met speels karakter

Mr. en mevr. Rabaeys kwamen langs in de showroom van Beaura Colora met de plannen onder de arm voor de totaalrenovatie van hun benedenverdieping. Zowel voor de verf, het behang en de raamdecoratie wilden zij een ervaren partner en kwamen zij bij ons langs.

Aan de hand van verzameld fotomateriaal van interieurbeelden, de nieuwe meubels en de plannen konden we ons perfect een beeld worden van hoe zij hun nieuwe interieur voor ogen hadden. Samen doken we tussen de kleurenpaletten, de stalen stoffen, de verschillende types en systemen van raamdecoratie waardoor we de perfecte keuze konden maken in de raamdecoratie.

Voor de keuken werd gekozen voor stoffen horizontale jaloezieën, het meest functionele systeem gecombineerd met stijl en eenvoudig te ondehouden. In de woonkamer en de bureelruimte werd geopteerd voor transparante plissé in combinatie met overgordijnen in een linnenstof. De inkomhal werd een combinatie van squid en plissé.

De combinaties van materialen en systemen komen in de woning heel goed tot hun recht en vormen een prachtig geheel met de rest van de woning. Met heel veel creativiteit en door onze ervaring konden we alle ideëen en verwachtingen bundelen tot een pareltje van een interieur!

"Zeer tevreden van de samenwerking met Beaura. In de showroom te Brugge kregen wij een degelijke uitleg en werden de systemen en keuzes voorgesteld. Een interieurspecialist begeleidde ons van A tot Z en er werd geen enkele moeite gespaard om op onze wensen in te gaan. Het resultaat is fantastisch!"

M.en J. Rabaeys

Geknipt voor uw interieur!

Reeds jaren leveren wij aan onze klanten de beste service van begin tot einde. Onze interieurspecialisten zijn vakmensen die perfect aanvoelen wat uw wensen zijn. Wij waken over kwaliteit, degelijke systemen en zorgen voor een perfecte afwerking en plaatsing van alle raamdecoratie.