Vouw- en plisségordijnen

Perfecte regeling van warmte en licht.

Het hele jaar door de perfecte regeling van warmte en licht, dat is wat u wenst. Beaura biedt een collectie vouw- en plisségordijnen van verschillende types en merken, van eenvoudige vouwgordijnen tot trendy Duette Shades®, waarbij materialen, diktes en systemen specifiek kunnen gekozen worden voor regeling van licht en warmte in elke kamer.

Verschillende transparanties.

Bepaalde ruimtes in een woning vereisen een andere lichtinval.  Beaura biedt drie verschillende transparanties van stoffen in vouwgordijnen en plisségordijnen nl doorschijnend, lichtdoorlatend en verduisterend zodat u in elke kamer van het huis kan genieten van een natuurlijke lichtinval en privacy naar wens.

Op uw wenken bediend!

Een manuele bediening met een eenvoudig koordsysteem, een handmatige bediening of gemotoriseerde bediening, alles is mogelijk. Alle systemen zijn uiterst comfortabel zodat u ze volgens uw wensen kan bedienen.

Kleurrijk verfadvies van onze Colora coach?

Met kleurrijke tips en duurzame kwaliteitsverf, maar vooral met professioneel advies kan u, naast de keuze van uw raambekleding, rekenen op onze Colora coaches. Heeft u een vraag over materialen of een specifieke ondergrond? Wenst u advies rond het kleurenpalet? Het team van Colora Brugge helpt u keuzes te maken of uw keuzes te verfijnen in onze showroom of bij u thuis.

Maak een afspraak een Colora coach

Geknipt voor uw interieur!

Reeds jaren leveren wij aan onze klanten de beste service van begin tot einde. Onze interieurspecialisten zijn vakmensen die perfect aanvoelen wat uw wensen zijn. Wij waken over kwaliteit, degelijke systemen en zorgen voor een perfecte afwerking en plaatsing van alle raamdecoratie.